Retro Royale Nedir ? Ve Retro Royale'de Kulanabiliceğiniz Desteler ! #CroyaleHaberleri



Özel Taktikler: Retro Royale Mücadelesi




Retro Royale mücadelesi yalnızca oyunun ilk dönemlerindeki kartlarla deste oluşturmanıza izin veren bir özel etkinliktir. Bu özel etkinlik kapsamında çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Diğer etkinliklerin aksine bu etkinlikte galibiyet miktarı çok az tutulmuş ve verilecek ödüller azaltılmıştır.

Retro Royale adını taşıyan bu özel etkinlik aşamalı ödül sistemine sahip olacak. Bu aşama ödülleri sayesinde 1. galibiyette 10 Taş, 2. galibiyette Gümüş Sandık, 3. galibiyette Altın Sandık, 4. galibiyette Büyülü Sandık ve 6. galibiyette 3000 Altın alabileceksiniz. Bu özel etkinliğe ilk giriş ücretsiz, ilk girişten sonraki girişler 100 Taş olacaktır.

Retro Royale Mücadelesi


Retro Royale mücadelesi Clash Royale oyununun ilk dönemlerini özleyen kişiler için keyifli bir etkinlik olacaktır. Herkesin aklında elbette bu etkinlikten maksimum galibiyetle ayrılmak bulunmaktadır. Bu yazıda size yardımcı olabilecek iyi bir deste sunmak istedik. Bu desteyi kullanmak Retro Royale etkinliğinde işinizi fazlasıyla kolaylaştıracaktır ancak öncelikle bu etkinlikte kullanılabilecek tüm kartlara bir göz atalım.

Retro Royale – Kullanılabilecek Kartlar

Bu özel etkinlik kapsamında kullanılacak kartlar oyunun ilk dönemlerindeki kartlar olacaktır. Bu kartlarla en iyi kombinasyonu oluşturmak çok kolay olmayabilir ama belirli destelerle bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Önce aşağıdaki kartları bir gözden geçirin, ardından size sunmuş olduğumuz özel desteleri inceleyin.
  • Sıradan Kartlar: İskeletler, Çarpma, Goblinler, Mızraklı Goblinler, Şövalye, Okçular, Minyonlar, Bombacı, Oklar, Top, Tesla, Havan, Minyon Sürüsü, Barbarlar
  • Ender Kartlar: Mezar Taşı, Domuz Binicisi, Roket, Barbar Kulübesi, Valkür, Silahşor, Mini P.E.K.K.A., Alev Topu, Felaket Kulesi, Bomba Kulesi, Büyücü, Dev, Goblin Kulübesi, İksir Toplayıcı
  • Destansı Kartlar: Ayna, Öfke, İskelet Ordusu, Goblin Fıçısı, Dev İskelet, Yıldırım, P.E.K.K.A., Golem, Dondurma, Yavru Ejderha, Cadı, Balon, X-Yayı

Retro Royale – En İdeal Deste

Domuz Binicisi: Domuz Binicisi doğrudan hasar vermenizi sağlayacak ideal bir karttır. Bu kartı kullanarak savunmasız tüm rakiplere karşı etkili olabilirsiniz. Oyundaki diğer tüm kartların aksine hız ve etkinlik konusunda çok daha avantajlı bir karttır.
Büyücü: Aşağıda yer alan dikkat etmeniz gerekenler kısmını inceledikten sonra bu kartın önemini daha iyi anlayabilirsiniz. Domuz Binicisi ile iyi bir ikili olabilen bu kartı kullanarak hızlı saldırılar gerçekleştirebilirsiniz. Bu kart Barbarlar, Minyon Sürüsü, Goblin Fıçısı kartına ve kulübe destelerine karşı etkili bir karttır.
Okçular: Okçular kartı turnuva standartlarında en etkili savunma kartları arasında yer alır. Rakip kartların yönünü değiştirme ve bilhassa hasar verme konusunda etkili oldukları için bu tür özel etkinliklerde baş tacı edilirler. Yapmanız gereken bu kartı kullanarak rakip birliklerin hedefini saptırmak ve savunmaya katkı sağlamaktadır.
Silahşor: Silahşor her seviyede önemli bir karttır çünkü saniye başına hasar konusunda son derece etkilidir. Bu kartı desteye eklemeniz gerekir çünkü karşı saldırı konusunda size muazzam bir avantaj sunar ve en önemlisi rakibin Alev Topu gibi büyülerini kullanıp savunmasız kalmasını sağlayabilirsiniz.
Şövalye: Destenin tank yükünü bu kart çekecektir. Diğer tüm kartların kullanım bedeli çok yüksek olduğundan pek tercih edilmemesi gerekir ama Şövalye kartı onlardan farklı bir yapıdadır. Bu kartı savunmada tank olarak kullanmanız durumunda epey rahat edebilirsiniz.
* Şövalye kartına alternatif olarak Valkür kullanabilirsiniz ama bu destenin kullanım bedelini yükseltecektir.
Mezar Taşı: Bu kart ile ilgili pek fazla söylenebilecek bir şey yok. Bu kart destenin savunma binası ihtiyacını karşılayacaktır. Domuz Binicisi, Dev ve Golem gibi kartlara karşı bir savunma binası ihtiyacınız olacaktır. Mezar Taşı kartı bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak ve rakip üzerinde baskı kurmanıza yardımcı olacaktır.
* Mezar Taşı kartı hoşunuza gitmiyorsa yerine Top veya Felaket Kulesi kullanabilirsiniz.
Alev Topu: Bu büyü kartının savunmaya katkısı olduğu kadar rakibe hasar verme konusunda katkıları da olacaktır. Rakip İksir Toplayıcı kartını kullandığında hemen bu büyü kartıyla ona karşılık verebilirsiniz. Bunun yanında yeri geldiğinde Minyon Sürüsü veya Barbarlar gibi kartları durdurmak için bu büyü kartından faydalanabilirsiniz.
* Eğer Domuz Binicisi kullanma konusunda becerikliyseniz bu durumda Alev Topu yerine Dondurma büyüsünü kullanmayı düşünebilirsiniz.
Oklar: Oklar kartı turnuva standartlarında önemli bir büyü kartıdır. Çarpma büyüsü Minyon Sürüsü veya Goblin Fıçısı gibi kartları turnuva standartlarında etkisiz bırakamamaktadır. Oklar büyüsüyle bu işi oldukça kolay bir biçimde halledebilirsiniz. Böylece kuleleri ve bununla birlikte saldırıya giden birlikleri koruyabilirsiniz.

Retro Royale – Dikkat Etmeniz Gerekenler

Retro Royale etkinliği kapsamında dikkat etmeniz gereken belirli kurallar bulunmaktadır. Bu kurallar oyunun oluşturmuş olduğu kurallar değil sadece etkinliğin standartları kapsamında ortaya çıkan uyulması gereken kurallardır. Eğer bunları görmezden gelirseniz oyunları kaybetmeyi şimdiden kabul etmiş olursunuz.
  • Domuz Binicisi kartına dikkat edin. Her ne yaparsanız yapın bu kartla sık sık karşılaşabilecek olduğunuzdan hazırladığınız destede onu durdurabilecek kartlara yer vermeye çalışın.
  • Dev kartına dikkat edin. Benzer şekilde sürekli karşınıza çıkabilecek kartlardan birisidir. Eğer bu kartı durdurabilecek iyi kartlara sahip değilseniz oyunu kaybetme olasılığınız çok yüksek olacaktır.
  • Golem kartına dikkat edin. Oyuncular bu kartı kullanma konusunda fazla istekli olmayacaklardır çünkü İksir Toplayıcı eski gücünde olan bir kart değildir. Yine de elinizde bu kartı durdurabilecek ideal kartların olmasına dikkat etmelisiniz.
  • Barbarlar kartına dikkat edin. Bu kartı çok sık görebilirsiniz çünkü ilk dönemlerin en ideal kartlarından birisi konumundaydı ve yeni kartlar yokken bu kartı kullanan çok fazla oyuncu görebilirsiniz.
  • Minyon Sürüsü kartına dikkat edin. Ben önceden oynarken bu kartı her gördüğümde oyunu kaybettiğimi düşünürdüm çünkü o kadar güçlüydüler. Eğer elinizde alan hasarı veren kartlar olmazsa çok büyük sıkıntı yaşayacağınız neredeyse kesin gibidir.
  • Goblin Fıçısı kartına dikkat edin. Basit bir biçimde ifade etmeye çalışacağım, turnuva standartlarında bu kartı doğrudan durdurabilecek tek büyü kartı Oklar büyüsüdür. Çarpma büyüsü tek vuruşta bu kartı etkisiz bırakamamaktadır. Bu nedenle mutlaka Oklar büyüsünü veya Büyücü kartını kartını destede bulundurmaya çalışın.
Retro Royale mücadelesi kapsamında elde ettiğiniz başarıları yorum olarak paylaşmayı ihmal etmeyin. Varsa deste önerilerinizi yine yorum yaparak diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yine yorum yaparak bize ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Mükemmel deste

    YanıtlaSil
  2. İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana Bu Arada Regaip Kandilin Mübarek Olsun !

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.