Clash Royale - Yeni Özel Koçbaşı & Dev Haydut Destesi #CroyaleHaberleri


                    Koçbaşı & Dev Haydut Destesi


Haydut destelerinin en büyük avantajı hızlı olmalarıdır. Haydut kartını kullanırken bu hızlılıktan yararlanmak istiyorsanız olabildiğince uygun kartlarla bir deste oluşturmalısınız. Çok maceracı ve aykırı bir deste aramıyorsanız Dev ve Koçbaşı kartıyla oluşturulmuş olan bu desteyi deneyebilirsiniz.
Bu Haydut destesinin en önemli özelliği iki farklı biçimde saldırı düzenliyor olabilmesidir. Bu destenin en iyi yanı standart destelere birazcık yakın bir yapıya sahip olmasıdır. Kolay kullanılabilir olan bu deste Clash Royale Boss adresinden esinlenilerek paylaşılmıştır.

Koçbaşı & Dev Haydut

Haydut: Haydut kartı fazlasıyla hızlı bir karttır. Birkaç saniye içerisinde savunmasız bir kuleye ulaşıp ona hatırı sayılır miktarda hasar vermeyi başarabilir. Bu kartı kullanmak için rakibin savunmasız kaldığı anı bekleyebilir veya rakibin savunma binalarını ortadan kaldırmayı düşünmek için bu karttan yararlanabilirsiniz.
Koçbaşı: Koçbaşı kartı hızlı bir karttır. Rakip elindeki kartları yanlış kullandığında farklı koridordan saldırıya geçebilir ve ardından Haydut kartını kullanarak skor alma yoluna gidebilirsiniz. Elbette rakip size bir cevap vermeye çalışacaktır ama kuleye vereceğiniz hasar sonrasında bunun pek bir önemi olmayacaktır.
Dev: Dev kartı klasik tank kartlarından birisidir. Bu kartı alternatif saldırı kombinasyonu oluşturmak için kullanabilirsiniz. En iyi ihtimalle savunmada ihtiyaç duyduğunuz tank gereksinimini bu kartla karşılayabilirsiniz. Dev kartı çok yönlü olmasa bile hayat kurtarıcı bir kart olabilecektir.
Mega Dalkavuk: Hava savunması konusunda size yardımcı olabilecek Mega Dalkavuk kartını kullanırken dikkatli olmalısınız. Bu kartı asla saldırı yönünde kullanmayı düşünmemelisiniz çünkü bu sizin için avantajlı olmayacaktır. En doğru hamleler Mega Dalkavuk kartını her zaman savunmada kullanmaktan geçmektedir.
Okçular: Hava savunması konusunda size yardımcı olacaktır. Bu birlikler çok yönlü olduklarından pek koşulda kullanılabilmektedirler. En doğru kullanım biçimi ise hiç kuşkusuz öncelikle savunmaya önem vermekten geçmektedir.
Mezar Taşı: Destenin savunma binası ihtiyacını karşılayacaktır. En düşük bedelle sahip olabileceğiniz bina kartlarından birisi olduğundan son derece elverişlidir. Özellikle Domuz Binicisi gibi kartları etkisiz bırakmak için epey etkili bir karttır.
Çarpma: Destenin ilk büyü kartlarından birisidir. Bu kart sayesinde sürü birliklerine karşı etkili olabilirsiniz. Bu birlikler Haydut kartının kolayca etkisiz kalmasını sağlayacaklarından bu büyü kartına fazlasıyla ihtiyacınız olacaktır.
Zehir: Zehir büyüsünün önemli bir kart olduğunu belki pek çok kişi bilmez çünkü oyuncular çoğunlukla Alev Topu kartından faydalanmak isterler. Zehir kartını kullanarak belirli bir alanı kaplayarak rakibin hamlelerini engelleyebilecek olduğunuzdan genelde Haydut kartıyla çok daha uyumlu bir büyü kartı olabilmektedir.
Dev ve aynı zamanda Koçbaşı kartıyla desteklenmiş bu Haydut destesi ile standart destelere yakın bir Haydut destesine sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken Koçbaşı + Haydut kombinasyonunu uygulamaktır. Koçbaşı kartı rakip kuleye ulaştığında Haydut kartını kullanabilir ve sonuç almaya gidebilirsiniz. Bunun dışındaki senaryolarda Haydut kartını elinizde tutmaya devam etmelisiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.