Clash Royale - Yeni Baslıyanlara Hızlı Kasılma Taktikleri Ve Rehberi #CroyaleHaberleri






Clash Royale - Yeni Baslıyanlara Hızlı Kasılma Taktikleri
Clash Royale ilk bakışta basit bir kart oyunu olarak görünebilir ve ancak inanın satranç gibi bir oyun 🙂
Oyunda ilerlemek istiyorsak tüm kartların ne işe yaradıklarını, iksir tüketimlerini, vb. bilgileri bilmeniz gerekir. 🙂
Bu yazı oyuna yeni başlayanlar ve orta seviyede olanlar için rehber niteliğinde yazılmıştır.
Arena Sistemi
Rakibin Kral Kulesini yıktığınızda otomatik olarak 3 taç alır ve savaşı kazanırsınız veya rakipten daha çok kule yıkarsınız, taç fazlalığı ile savaşı kazanırsınız. Oyun size ve rakibinize 3 dk zaman tanır. Eğer bu 3 dk içinde yenen olmazsa, ekstra zaman modu devreye girer ve 1 dk ek zaman tanınır. İlk kim kule yıkar ve taç kazanırsa o galip gelir. Her iki tarafta yıkamaz ise oyun berabere biter, kupa kazanamazsınız. Savaş sonunda yıktığınız her bir rakip kulesi için 1 taç kazanırsınız.
Kral Kulesine saldırma
Rakibin kral kulesine saldırmak için öne okçu kulelerini yıkmanız gerekmektedir. Size tavsiyemiz 2 okçu kulesinide yıkmakla uğraşmayın, birini indirdiğinizde o koridordan kral kulesine yüklenin.
İksiri tasarruflu kullan
İlk olarak destenizin iksir tüketimi 3.7 ile 4.4 arasında olmalıdır, buna dikkat edin. Ayrıca saldırırken ve savunurken boşa kart oynayıp iksirinizi boşa harcamayın.
Umarım Yararlı Bır Bılgı Olmustur Dıye Dusunuyorum ? Sizinde Deste Önerilerinizi Ve Videolarınızın Burada Cıkması Icın Facebook Sayfamızdan Bızlere Ulaşınız.!!! 
🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.