Clash Royale - Dengeleme , Gunceleme (13/03)




Dengeleme Değişiklikleri Geliyor! (13/03)
Not: Bu değişiklikler henüz yayınlanmamıştır! 13 Mart’ta yayınlanacaklar.
Clash Royale'daki kart dengelemesiyle ilgili tutumumuz, oyun testinin ve istatistiklerin incelenmesiyle netlik kazanmaktadır. Özellikle kart kullanım oranlarına ve kazanma oranlarına bakıyoruz. Oyunu ince ayarlar yaparak ve olabildiğince eğlenceli kılmak için aylık dengeleme değişiklikleri yapacağız.
Bu seferki dengeleme değişiklikleri, birkaç kullanım kolaylığı geliştirmesi ve tutarlılık için kartlarda birkaç küçük değişiklik içeriyor.
Cellat: Balta isabet menzili +10%
-Eski şanının bir kısmını iade ediyoruz. Gelecek hata düzeltmelerinde yapılacak değişiklikleri telafi etmek adına ilk başlardaki yola hakim olma gücünü geri veriyoruz.
Tomruk: Hasar -%4, Menzil 11,1 (11,6’dan düşürüldü)
-Kulelere biraz daha az hasar vermesi ve menzilinin biraz kısaltılması bu çok kullanılan kartı daha adil bir duruma getirecek.
Oklar: Okların uçuş hızı +%33
-Minyon Sürüsünün saldırısına uğrayan Deviniz genelde Oklar ulaşana kadar ölmüş oluyor. Herkesin bir Jedi kadar hızlı olmadığını bildiğimizden Okları biraz hızlandırıyoruz.
Klon: Artık saldırıya geçmiş birliklerin saldırısını durdurmuyor (Prens, Kıvılcım vb.)
-Bu, az kullanılan Klon büyüsünü daha kullanışlı hale getiren bir değişiklik. Koşmaya başlamış Prens, şarj olmak üzere olan Kıvılcım gibi birlikler artık klonlandıklarında saldırılarını yarıda kesmeyecek. Ama Klonlar, tüm yeni mevzilendirilen birlikler gibi saldırıya en baştan başlayacak.
Oduncu: Öfke Süresi +1,5 saniye + seviye başına 0,5 saniye
-Bu değişiklik Öfke Büyüsü ile tutarlılığı sağlamak için. Ama bir yandan da Oduncu’yu biraz güçlendiriyor.
Bomba Kulesi: Bomba uçuş hızı +%66
Bomba Kulesinin hızlı hedefleri vurmasına yardımcı olacak küçük bir güçlendirme.
Elektro Büyücü: Artık kalıcı olarak sersemletmiyor
-Bu değişiklikle sersemletme/dondurma durumlarının işleyişini düzeltiyor ve netleştiriyoruz. Tüm sersemletme/dondurma saldırıları artık hedefin saldırısını duraklatmasını, ama etki geçtiğinde yeniden hedefleyip saldırıya devam etmesini sağlıyor. Bu duruma istisnalar Kıvılcım, Felaket Kulesi ve Cehennem Ejderhası. Bu birliklerin saldırıları sersemletme/dondurma saldırılarıyla sıfırlanmaya devam ediyor.
Kasırga: Binaların üstüne yerleştirilebiliyor
-Kasırga binalara hasar vermemeye (ve binaları kendine çekmemeye) devam ediyor, ama artık isterseniz doğrudan binaların üstüne yerleştirebilirsiniz!

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.