Apple Homepod Mini #Teknostatus

 HomePod, mini harika bir ürün olması yanı sıra yerleşik gizlilik ve güvenlik konusunda kompakt tasarıma sahip bir müzik dinlemeye yarayan yada evinizi akıllı yapmaya yarayan çok özel bir assistan! bu assistan bir başka dostum!

Ne kadar güzel bir tasarım! hadi yakından bakalım.

HomePod mini in white.




Bu ürün etkileyici ses deneyimi sunan "Homepod Mini" ailesinin en küçük ve yeni modeli ayrıca evinizi uzaktan kontrol etmek için ise bire bir satın alınabilecek en iyi üründür 3,3 inç uzunluğuna sahip "Homepod Mini" yenilikçi tasarımıyla ve gelişmiş yazılımıyla dolu homepod mini sadece "99 $(dolar)" gibi bir fiyat etiketine sahip olması da tabii ki güzel lakin türkiye de bu vergilerle dahil 1.000 - 1.500 civarında olacağı için malesef ki kolay kolay herkes de göremeyeceğiz.

Farklı renkleri de var bkz: Beyaz, Uzay Grisi

Apple HomePod Mini tanıtıldı; işte fiyat ve özellikleri - LOG

Homepod'a sahip olan bir kişinin birinci sınıf akıllı assistana sahip olması demek ve her apple ürünü gibi çok hassas gizlilik ve güvenlik içerisinde tasarlandığını da unutmamak lazım bu cihazı alan kişi Bob Borchers'ın deyimi ile: "Homepod mini apple cihazı olan herkes için en iyi akıllı hoparlördür. Müzik çalmak, aramaları yanıtlamak yada dinleme önerileri almak ayrıca Apple TV'den yayılan sesleri daha iyi vermek, bir Mac'ten müzik çalmak ve çok daha fazlası için iphone ile zahmetsizce çalışır. bu kadar küçük bir hoparlörde hepsi uygun bir fiyata çok sayıda Apple yeniliği var." dedi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.