Clash Royale - Dev Balon Destesi #CroyaleHaberleri



Dev balon taktiği belki oyunun ilk zamanlarından beri kullanılmakta olan ancak hiçbir zaman yeterli popülerliğe erişememiş taktiklerdendir.Yeni meta ile birlikte balonu sık sık görmeye başlamışken eski dostumuz dev ile birlikte bir arkadaşlık kurmanın vakti gelmiş demektir.
Not : Yazının devamında çeşitli ufak değişiklikler ile farklı desteler de yer almaktadır.Onlardan birini de dev balon destesi olarak kullanabilirsiniz.
Dev destemizin ana tank kartı olmakla birlikte aynı zamanda Clash Royale’de destelerde mutlaka bir tanesinin yer aldığı “Galibiyet için Şart” kavramının içindeki kartlardan da biridir.Balonun hemen önünde salınarak balona gelecek olan hasarları emmede kullanılır.Zaten hepiniz devin kullanılacağını bildiğinizden size söyleyebileceğim pro taktik ise devi savunma amaçlı kullanmadan çekinmemeniz olacaktır.
Cellat nerf yemesine rağmen kullanılmasında sakınca görmediğim kartlardan biridir.Dev ve balon saldırısının başlıca counterları olan minyonlar, minyon sürüsü ve iskelet ordusu gibi kartları süpürmek cellattın görevidir.
Son denge değişikliği ile birlikte etkisi artar zehir daha çok dev destelerinde önerdiğim bir karttır.Cellatın yapacağı minyon kesme ve iskelet ordusu eritme görevini doğru zamanlama ile kullanacağınız zehir ile de yapabilirsiniz.Aynı zamanda zehiri ateş topu görevinde de kullanmaktan çekinmeyin.
Oynanış : İlk 2 dakikada yüksek maaliyetli saldırılar yapmaktan çekinin.Ancak rakibiniz boşa iksir harcamışsa balon ile saldırıya çıkın.Tabii rakibinizin balonu kesecek olan birimi önceden kullanmışsa balonu kullanmanın vakti gelmiş demektir.Ama ilk 2 dakikada savunma yapmak sizin için önemli bir görev olacak.Olabildiğince defansif oynayın hatta zaman zaman savunma yaptığınız kartlarla devi kombolayarak ufak saldırılara da çıkabilirsiniz.
Son 1 dakika kala yani 2X iksirde rakibi gülümsetmeye hazır olun.Arkadan gelen cellat ile ister Balon + Mega Dalkavuk isterseniz de Dev balon şeklinde kombolar yaparak rakip kuleyi yok edin.
Diğer Dev Balon Desteleri : 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.