Clash Royale - Özel Teklif Nedir Nasıl Satın Alınır ? #CroyaleHaberleri


                                             
Özel Teklif Nedir Nasıl Satın Alınır ?

Belli aralıklar ile dükkan bölümünde yer alan özel teklifler hem normal taş fiyatlarına oranla daha uygun fiyatta hem de ara ara gelen efsanevi ve destansı sandıkları ile farklı bir oyun deneyimi sunuyor.Bugün beraber bu özel tekliflerin neler olduğunu sizlerle 
Birlikte Görüceğiz :) #CroyaleHaberleri
Destansı Sandık
Her arena için farklı fiyatlara sahip olan destansı sandık oyunun son arenası olan efsanevi arena için 10.000 altına satılan ve içerisinden 20 adet destansı kart çıkan (düşük arenalarda daha ucuz ve daha az destansı çıkar) sandığımızdır.

Bana kalırsa bu sandığı satın almanızı önermem.Çünkü büyük ihtimalle kullanmadığınız destansı kartlar çıkacaktır.Eğer kullandığınız kart çıkacaksa da aynı kart Pazar günleri kendi klanınızdan da isteyebilir ya da dükkan bölümünden kendiniz satın alabilirsiniz.

Efsanevi Sandık 
500 taşa satın alınabilen ve içerisinden herhangi bir arenadan 1 efsanevi kart çıkan sandıktır.Yani siz 5. arenada olsanız bile 8. arenadaki efsanevi kart olan oduncuyu bile açabilirsiniz.
Taşlarınızı altın almak, turnuva açmak tarzı gereksiz şeyler için harcamak yerine efsanevi sandık almanız önerilir.                              

Arena Fırsat Paketi
X’li özel teklifler genellikle yeni arenaya geçtikten sonra çıksa da normal vakitlerde de çıkabilmektedir.Normal taş fiyatlarıyla aynı fiyatta olmasına rağmen türüne göre değişen daha fazla değerleriyle para ile taş satın almak isteyenlere bu tarz teklifleri almaları önerilir.
8X’e kadar çıkabilen teklifleriyle Clash Royale’in normal fiyatlarına göre çok daha karlıdır.

Servet Fırsatı
Bunların dışında Supercell bazen 5-6 gün süren özel teklifler de yapabiliyor.Bunlardan biri de şu an olmayan ancak daha önceden oyunda yer alan Servet Fırsatı’ydı.

Evet Simdi Nasıl Satın Alıcağınızı Soyleyelim.
Arkadaşlar Eyer İnnal Kartınız Varsa Guvenli Bir Odeme Yapabilirsiniz.
Mobil Odeme Asla Yapmayın 4 TL Komisyon Alıyor.
Google Play Kodu Satın Alabilirsiniz. [ Teknosa ]
Evet Arkadaslar Bugunku Konum Bukadardı
#CroyaleHaberleri Sundu. !

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.