Clash Royale - Hakında Nadir Bilinenler Veya Az Bilinenler. #CroyaleHaberleri



Konuya Geçmeden Önce Sizlerle Birşey Paylasmak İstiyorum.
Sağ Tarafta Çıkan Bizi Sosyal MediaÜzerinden Takip  Ediniz Yanındaki İconlara Tıklayarak Bizleri Takip Ederek Destek Olabilirsiniz. 
Hadi Konuya Geçelim



Bu yazımda Clash Royale hakkında Nadir bilinenleri sizlere sunacağım.Ben bunu bilmiyordum yeni öğrendim ya da şu da bilinmeyebilir dediklerinizi yorumda belirtin.Yazımıza dahil edelim.
Clash Royalale Hakkında Nadir Bilinenler :
1-“Kart koleksiyonu’nda veya oyun içindeyken herhangibi bir kartın üstüne basılı tuttuğunuzda kartın savunma ve saldırı gücünü görürsünüz.Yeni yükselttiğiniz ateş topunun kuleyi yıkıp yıkmayacağını bilmiyorsanız oyun içindeyken ateş topuna basılı tutarak ne kadar hasar vereceğiniz görebilirsiniz.
2-Çoğu kişinin bildiği ancak yeni başlayanların çoğunlukla bilmediği bir olay ise kasadan çıkan kart sayısı ve enderliğidir.Ne kadar yüksek bir arenada bulunursanız çıkan sandıklardan o kadar fazla ve değerli kart çıkartırsınız.
3-Her gün saat 24.00’da değişen kart marketindeki 3 kart kişiye özeldir ve herkeste farklıdır.Rastgele olduğundan birgün gelen kartın aynısı ertesi günde gelebilir.
4-Oyunun içinden düşen dev sandık,büyülü sandık, ve süper büyülü sandık marketteki fiyatlarının aksine aynı sürede açılırlar.Dev sandık ve büyülü sandığın açılma süresi 12 saat,süper büyülünün ise 24 saattir.
5-Dükkan bölümünden alınan hazine sandıkları elmas ile satın alındığından beklemezsiniz.Sandık direk olarak açılır.
6-Seviye 1 ve sadece 1 adet bulunan bir kartı klan üzerinden bağışladığınızda kart sayınız 0’a düşer.Sanılanın aksine ayriyetten kart listenizden kaybolmaz.Sadece adeti 0 olur.
7-3000+ Kupa ile erişilebilen Efsanevi Arena’daki açılabilecek herhangibi bir kart bulunmaz.7. Arena olan Kraliyet Arenasına erişen bir oyuncu 8. arenadaki birinin tüm kartlarına sahip olabilir.
8-Efsane kupası neden olay 3000+ olan oyuncunun “kupası – 3000” şeklinde yapılan işlem ile sezon sonlarında kişiye aktarılır.Bu durum oyuncunun “Efsanevi Arena Rekorları” yazan bölümünden incelenebilir.
*Yapılan güncelleme ile bu sınır 4000+ şeklide değiştirilmiştir.
9-Kullanıcı adını değiştirmek isteyen bir kişi bunu sadece 1 kez yapabilir.Sonrasında ise geri alamaz ve farklı bir kullanıcı adına geçemez. 
10-Eğitim kampında yapılan maçlarda boş sandık bölmesi olsa bile sandık elde edemezsin.

11-Bilgi kısmında yazılanın aksine 3 adet sınıf yoktur.Sınıf sayısı 4’tür.Sıradan,ender ve destansının dışında sadece 2 kartı bünyesinde bulunduran Efsanevi sınıfı mevcuttur.Bu kartlar Buz Büyücüsü ve Prenses’dir.
*Yazının ne kadar eski olduğunu siz anlayın artık.Oyuna güncellemeler ile çokça yeni efsanevi kart eklenmiştir. 
12-Ücretsiz sandıklar 4 saatte bir açılabilir ve en fazla 2 adet depolanır.8 saatten fazla beklemek daha fazla ücretsiz sandık açılmasını sağlamaz.
13-Dev sandıktan çıkan altın miktarı büyülü sandıktan çıkan altının yaklaşık olarak 3 katıdır.Ancak Dev sandıktan destansı kart çıkma garantisi yoktur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sizinde bildikleriniz varsa yorumda belirtin isminizle birlikte yazıya ekleyelim.
#CroyaleHaberleri Sundu. !  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.