Clash Royale - Tv Royale Nasıl Çıkılır.!


Her Clash Royale oyuncusunun merak ettiği ve sizleri bu yazıma getiren konu TV Royale’e nasıl çıkılacağı sorusudur.İsterseniz ilk olarak TV Royale nedir bilmeyenler için bunun hakkında konuşalım.

TV Royale Nedir ?

TV Royale sadece Clash Royale’in içerisinden ulaşılabilen ve her saat yeni 1 maç olmak üzere tüm arenalar için oyun tekrarlarının yayımlandığı bölümdür.TV Royale’de tüm arenalar için ayrı ayrı maçlar yayınlandığından ötürü düşük arenada iseniz yüksek arenada açılabilen kartların bulunduğu maçları izlemek zorunda kalmazsınız.Aynı şekilde yüksek bir arenada iseniz taktik öğrenmek için izlediğiniz oyun tekrarlarında sizden daha düşük kupalı insanların maçlarını izlememiş olursunuz.
TV Royale aynı zamanda merak edilen kartların incelenebileceği de bir platformdur.Yeni çıkan bir efsanevi kartı TV Royale aracılığı ile izleyebiliyorsunuz.TV Royale bir diğer özelliği de maç tekrarını açmanız halinde maç hızını istediğiniz gibi ayarlayarak kritik anlarda maçı yavaşlatabilir ve oyuncuların hangi hamleleri yaptıklarını detaylı gözlemleme şansına sahip olursunuz.Peki iyi güzel bunları biz de biliyoruz dediğinizi duyar gibiyim.İsterseniz TV Royale’e nasıl girilebileceğini ve herkesin sizin maçınızı nasıl izleyebileceği konusuna değinelim.

TV Royale’e Nasıl Çıkılır ? 

TV Royale’e girmek için kesin bir yöntem olmasa da bazı tekrarlara göz atacak olursak maçların büyük bir oranının ya büyük bir çekişme ile ya da beklenmeyen bir geri dönüşle sonuçlandığını görebiliriz.Burada söz ettiğim nokta bir oyuncunun oyunun durumu göz önüne alınarak o maçı kesin olarak kazanacağı düşünülürken rakip oyuncunun yaptığı bir hamle sonrasında maç beklenmedik şekilde diğer oyuncunun kazanması ile sonuçlanıyor.Clash Royale ekibinin TV Royale ile ilgilenen ekibi bu tarz heyecanı yüksek maçları yayınlamalarının nedeni de tabi ki TV Royale’in izlenebilecek kalitede maçlar içermesi gerektiğinden geçiyor.
1-Kazanılması kesin bakılan bir maçın kaybedilmesi TV Royale’e çıkma olasılığını arttırır.
2-Canı çok az kalmış bir oyuncunun çok cana sahip rakip kuleyi alması ile maç biterse TV Royale’e çıkma olasılığı artar.
3-Eğer oyunun genel sıralamasında ilk 200 deyseniz 2-3 günde bir TV Royale’de kendi maçınızı izlemeniz olasıdır.
4-Efsanevi Arena’da iseniz ve benim gibi dünya sıralamasında ilk 200 içinde bulunmuyorsanız diğer arenalardan daha düşük bir TV Royale’e çıkma olasılığınız var demektir.Çünkü ilk 200’deki oyuncular sizin şansınızın büyük bir bölümünü alacaklar.
5-Çıkacak olan maçların Supercell’ce karar verildiğini unutmayınız.
5-Her saat 1 maç yayınlandığını unutmayın ve çıkıp çıkmadığınızı her dakika kontrol etmenin gereksizliğini bilin.
6-TV Royale’e çıkarsanız herhangi bir şekilde bildirim gelmeyecektir.Eğer kendinizi ya da bir arkadaşınız çıktığınızı fark etmediyseniz çıkıp çıkmadığınızı bilemeyeceksiniz.

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.