Clash Royale - Goblin Çetesi'de Kulanabiliceğiniz Desteler (Arena 9+) #CroyaleHabeleri






Goblin Çetesi'de Kulanabiliceğiniz Desteler (Arena 9+) #CroyaleHabeleri
Clash Royale’e 24 Şubat 2017 tarihinde dahil olan Goblin Çetesi 3 iksir maaliyeti ile önde 3 adet goblin arkada 3 adet mızraklı goblin olan arenanın yeni sıradan kartıdır.İlerleyen günlerde yüksek kullanım oranına ulaşacağını düşündüğüm Goblin Çetesi benim gözümde iyi bir savunma kartı olmakla iyi kombolandığında saldırıda da iş yapacağını düşünüyorum.Bugün sizlerle birlikte derlemiş olduğum en iyi 2 goblin çetesi destesini inceleyeceğiz.


Goblin Çetesi – Elit Barbarlar 


Bu destenin benim gözümde en büyük artısı efsanevi kart gerektirmemesi.Eğer efsanevi kartı olmayan bir oyuncu iseniz bir rakibin efsanevi kart atması sizleri sinirlendirdiğini biliyorum ancak bilmelisiniz ki her kart oynamasını bilenin elinde efsanevidir.
Saldırı : Ana saldırı gücünüz tahmin edebileceğiniz gibi elit barbarlar olacaktır.Goblin çetesinin savunmadan gelmesi ile birlikte elit barbarların kombolanması yüksek etki yaratacaktır.Rakibin muhtemel bir iskelet ordusu atmasına karşın çarpmayı hemen atacakmış gibi hazırda bekletmenin kritik önemi vardır.
Savunma : Domuz binicisi, elit barbarlar veya kraliyet devine karşılık iskelet ordusunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Hatta kasırga burada siziniz gizli silahınız olacaktır.Kasırgayı doğru şekilde kullanabilirseniz bir rakip domuz binici saldırısını hasar almadan bile savuşturabilirsiniz.

Goblin Çetesi – Fırın – Goblin Fıçısı


Bu döngü destemizde işleyiş rakibi yormaktan geçiyor.Görebileceğiniz gibi KAZANMAK İÇİN KULLAN diye tabir edilen domuz binicisi, kraliyet devi, dev veya elit barbarlar gibi kartlar bu destede yer almıyor.Temelde goblin fıçısı ve madenci rakip kuleye saldırılarda bulunacaksınız.Madenciyi rakip kuleye oyunun başlarında göndermenizi kesinlikle önermem ancak MADENCİ + MİNYON ORDUSU kombosu ile mükkemmel bir hasar vermeniz mümkündür.

Taktiğin Detayları : Madenci rakip kulenin hedefi olmak için rakip kulenin hemen önüne atılır.Hemen önüne atılmasının bir diğer avatajı da rakibin savunma için atacağı kartları da üzerine çekmektir.Madenci atıldıktan sonra hemen arkasından beklemeksizin minyon ordusu gönderilir.Rakibin alev topu ya da okları yoksa savunması çok zor olan hamlelerden biridir.Özellikle 2600-3000 kupa arasındaki oyuncular bu yemi hemen yutacaklardır.

Savunma : Fırını domuz binicisine karşılık kullanabilirsiniz tabii bunu yaparken ek savunma kartları da atmak zorundasınız.

Tomruğunuz yoksa çarpma da kullanabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bu Yazıda Bir Hata Olustu Ve Kapak Fotorafı Çıkmamış Kusuruma Bakmayın Beyler. Birdahakine Bunu Düzeltirim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.