Clash Royale - İyileştirme Buyusu Nedir ? Alınmalımıdır ?



28 Nisan Cuma günü saat 10.00’da başlayan İyileştirme Mücadelesi oyun içerisinde özel etkinlikler bölümünde kendine yer buldu. Seçmeli kart usulü yapılandırılacak olan desteler ile gerçekleşecek turnuvada en az 6 galibiyete ulaşan oyuncu İyileştirme kartını önceden açmış olacak. Bu rehber yazımızda İyileştirme Mücadelesi ‘nin detaylarına inceğiz.
Turnuva az öncede belirttiğim gibi seçmeli kart şeklinde olacak. Daha öncede çokça yapılan bu turnuva sisteminde karşınıza 2 adet kart seçeneği geliyor. Seçtiğiniz kart sizin destenize seçmediğiniz kart ise rakibinize gidiyor. Bu işlemi siz 4 kere rakibiniz de 4 kere yaptığında her 2 tarafında da destesi tamamlanmış oluyor ve maç başlıyor. Bu turnuvada kart seçimleri oyun tarafından size sunulduğundan her oyuncu turnuva seviyesinde kartlara sahip olacaktır.
Maçın başındaki kart seçme bölümünde bir tarafa İyileştirme büyüsü de seçilebilecek şekilde olacak. Yani bir maçta sadece bir taraf iyileştirme büyüsünü kullanacak.

İyileştirme Mücadelesi Ödülleri



  • 4 Galibiyet = 2,500 Altın
  • 6 Galibiyet = 10 İyileştirme Kartı
  • 8 Galibiyet = Dev Sandık (Kendi arenanızdan)
  • 10 Galibiyet = 25,000 Gold.
  • 12 Galibiyet = 100 İyileştirme Kartı
Turnuvaya ilk giriş ücretsiz, sonraki girişler ise 100 taş ile yapılacak. Turnuvadaki galibiyete göre altın ödülleri ise aynı giriş ücretine sahip Büyük Mücadele’nin yarısıdır. Yani 12 galibiyet sonunda İyileştirme Mücadelesi’nde açacağınız sandıktan 11.000 altın gelecekken Büyük Mücadele’de bu sayı 22.000 altındır. Ancak unutmamak gerekir ki İyileştirme Mücadelesi’nde 10. galibiyete 25.000 altın alacaksınız. Yani bana kalırsa 10 galibiyet alan birinin 100 iyileştirme kartı için tekrar turnuvaya girmesi çok mantıklı değildir.

İyileştirme Kartını Seçmeli Miyim ?



İyileştirme turnuva seviyesinde saniyede 176, toplamda ise 528 can arttırabilmektedir. (3×176) Kartı seçip seçmemek sizin kendi kararınıza kalmışsa da eğer İyileştirme ve bir diğer kartı seçme hakkı sizdeyse diğer kartın ne olduğuna göre hareket etmeniz yararlı olacaktır. Örneğin seçim ekranında İyileştirme ve Tormuk var ise benim seçimim tomruktan yana olacaktır. Eğer söz ettiğim diğer kart klon ya da ayna ise o maçta iyileştirmeyi kullanmak daha akıllıca olacaktır. Buradan anlatmak istediğim ayna veya klonun kötü olmalarından ziyade her desteye kolayca uyum sağlayamayan kartlar olmalarıdır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.